Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Excursie Gent 2005

09 mei 2005

Van maandag 9 mei t/m donderdag 12 mei 2005 zal de succesvolle excursie van Pedagogiek en Onderwijskunde van de RUG aan de afdelingen Pedagogiek en Onderwijskunde van de Universiteit van Gent herhaald worden. Een aantal scholen en instellingen worden bezocht, Vlaams/Nederlandse workshops georganiseerd en vermoedelijk wordt het Ministerie van Onderwijs en het Europese Parlement in Brussel bezocht. Het is de bedoeling, dat alle richtingen aan hun trekken komen. Programma wordt tzt. bekendgemaakt en een aantal voorbereidende bijeenkomsten worden gehouden. Overnachting gebeurt op basis van Bed and Breakfast in het centrum. Kosten: overnachtingen (15/25 euro per nacht) en reis- en verblijfkosten in België. Subsidie wordt aangevraagd. Maximum deelname 25 studenten. Intekenen op het prikbord. Intekenen verplicht tot deelname. Inlichtingen drs. E.J. Boerma.

Laatst gewijzigd:09 juli 2014 13:41

Meer nieuws

 • 23 februari 2018

  Schaatsprestaties voorspellen met geautomatiseerde analyses

  Sport, wetenschap en het bedrijfsleven zetten de eerste stap richting digitalisering van de schaatssport. De kracht van deze samenwerking is dat iedere partij zich kan focussen op zijn eigen expertise. Mede dankzij de Data Services Hub van KPN kunnen...

 • 22 februari 2018

  Op zoek naar ons zesde zintuig: timing

  Hedderik van Rijn, adjunct-hoogleraar Cognitieve Wetenschappen en Neurowetenschappen, kreeg in 2017 een prestigieuze NWO Vici-beurs toegekend. Hij kreeg anderhalf miljoen euro voor zijn onderzoek naar hoe mensen hun handelen timen. De bestaande theorie...

 • 06 februari 2018

  Nico van Yperen: ‘Een mentaal zwakke topsporter bestaat eigenlijk niet’

  Nico van Yperen is de eerste hoogleraar in Nederland die zich primair richt op de psychologie van sport en presteren. Hij bekleedt de leerstoel Sport & Performance Psychology. Welke psychologische factoren en omstandigheden zijn van invloed op het optimaal...