Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

033 - SIB-debat TARGET NL - New York, Madrid, ??? verplaatst naar 5 april

22 maart 2004

Na de aanslagen in Madrid zijn veel mensen ongerust over hun veiligheid. Wie is het volgende doelwit? Wanneer kunnen we weer een aanslag verwachten? Moeten we onze troepen terugtrekken? Deze en andere vragen spelen sterk onder de Nederlandse bevolking.

Hierover had de Studentenvereniging voor Internationale Betrekkingen op 22 maart een groot spoeddebat gepland met gerenommeerde experts en politici, onder andere Harry van Bommel (Buitenlandwoordvoerder SP) en Henk de Haan (Buitenlandwoordvoerder CDA).

Wegens het overlijden van prinses Juliana en de hieraan gekoppelde afzeggingen van een aantal sprekers, heeft de SIB besloten het debat te verplaatsen naar maandag 5 april.

Maandag 5 april om 20:00 uur organiseert de Studentenvereniging voor Internationale Betrekkingen (SIB-Groningen) een herkansing van het spoeddebat met gerenommeerde experts en politici in de Aula van het Academiegebouw van de RUG.

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:34

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...