All inclusive: lustrum UG, 5-15 June 2019

All Inclusive. 5-15 June 2019: lustrum UGNews

Nieuws over the lustrum #RUG405

Wat is er allemaal aan de hand?

Call for artists!
Datum:02 mei 2019

The University of Groningen lustrum organization is looking for artists to create art pieces of various kind, and art installations made out of old promotional material from the University of Groningen.

Doe mee en bak een taart voor het lustrum!
Datum:16 mei 2019

The Great Grunneger Cake Off: een taartenbakwedstrijd onder juryvoorzitterschap van Sarena Solari, RUG-alumna en winnares van Heel Holland Bakt 2015.

Feest - en een goed voornemen
Datum:16 mei 2019

De Rijksuniversiteit Groningen wordt dit jaar 405! Wij zijn van mening dat je, zelfs op deze leeftijd, nooit te oud bent voor goede voornemens.

Get ready for the next party!
Datum:08 mei 2019

Onze lustrumcommercial...

The lustrum is looking for your inclusivity icons!
Datum:02 mei 2019
In an attempt to make the topic of the 405th lustrum clearer, we want to start the conversation to understand what inclusivity is!
Word vrijwilliger!
Datum:12 april 2019

Zonder vrijwilligers zou het niet mogelijk zijn om het lustrum van de Rijksuniversiteit Groningen te organiseren. We zoeken vrijwilligers in alle soorten en maten.
Wil jij actief betrokken zijn bij de organisatie van deze feestelijke week, dan is dit je kans! Door je aan te melden als vrijwilliger krijg je de mogelijkheid om ervaring op te doen in een gezellig team en mee te werken aan diverse evenementen in de stad.

printView this page in: English
Follow us onfacebook twitter instagram