Skip to ContentSkip to Navigation
UniversiteitsbibliotheekOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Universiteitsbibliotheek

UniversiteitsbibliotheekHulpPure supportAbout Pure

Pure ondersteunersoverleg 15 maart

01 maart 2018

Met het oog op naderende deadlines voor het aanleveren van de onderzoekscijfers over 2017 organiseert het Pure supportteam van de Universiteitsbibliotheek op donderdag 15 maart van 9.30 tot 11.30 een Pure ondersteunersoverleg. Tijdens het overleg zal kort uitleg gegeven worden over enkele (nieuwe) functionaliteiten binnen Pure. Daarnaast is het vooral de bedoeling om met (praktische) vragen van deelnemers aan de slag te gaan.

Ken of ben jij iemand die zich in een ondersteunende rol bezighoudt met Pure? Aanmelden voor de bijeenkomst op 15 maart kan via pure@rug.nl.
Indien mogelijk ontvangt het Pure team eventuele vragen graag voor 15 maart, zodat deze voor het overleg voorbereid kunnen worden.

Let op: het overleg is bedoeld voor ondersteunend personeel, niet voor wetenschappelijk personeel. Onderzoekers met vragen over Pure kunnen gebruik maken van de Pure support pagina's of contact opnemen met de facultaire Pure coordinatoren.

Laatst gewijzigd:01 maart 2018 13:27
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 december 2017

  Broerstraat 5, Nummer 4, december 2017

  De hoofdpersonen in het decembernummer van ons alumnimagazine Broerstraat 5 leggen een positieve daadkracht aan de dag, die blijk geeft van veel optimisme voor de toekomst.

 • 15 november 2017

  RUG beste brede klassieke universiteit van Nederland

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Nederlandse Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding. In de lijst van Beste Universiteiten staat de universiteit van het Noorden in de categorie...

 • 26 oktober 2017

  Eerste transport Metamorfoze: UB-collecties gedigitaliseerd

  Donderdag 26 oktober arriveerde een vrachtwagen bij de Universiteitsbibliotheek Binnenstad om de eerste vracht boeken op te halen die in het kader van het Metamorfoze-project gedigitaliseerd gaan worden.

Volg ons opfacebook twitter