Skip to ContentSkip to Navigation
UniversiteitsbibliotheekOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Universiteitsbibliotheek

UniversiteitsbibliotheekStuderen en werken in de UBStudio reserveren

Studio’s reserveren voor langdurig gebruik

Studio's

De UB heeft 17 kleine afsluitbare werkvertrekken, zogenaamde studio's, die voor langdurig gebruik aan (uitsluitend) medewerkers en RUG-studenten ter beschikking worden gesteld.

  • De studio's voor langdurig gebruik dienen te worden aangevraagd via een webformulier; lees eerst de onderstaande gebruiksvoorwaarden.
  • Voor RUG-studenten die werken aan een scriptie of afstudeeropdracht zijn er kabinetten die voor één kalendermaand worden uitgegeven. Indien voldoende kabinetten beschikbaar zijn, is verlenging met maximaal één kalendermaand mogelijk, maar niet vanzelfsprekend! U moet daarvoor opnieuw een aanvraag indienen.
  • Voor universitaire medewerkers zijn er studio's voor een eventueel langere periode.
  • Studio's zijn bedoeld voor intensief gebruik. Het heeft alleen zin een studio aan te vragen als deze (bijna) dagelijks gebruikt wordt. * Bent u er niet zeker van of u zo'n studio echt elke dag wilt gebruiken? Reserveer dan eerst eens een dagstudio op een van de studiezalen!
  • Aan jongerejaars studenten worden geen studio's voor langdurig gebruik uitgegeven. Aanvragen voor studio's ten behoeve van langdurig gebruik moeten voor de 20e van de maand voorafgaand aan de gewenste periode worden ingediend. Vlak voor het eind van de maand krijgt men per e-mail bericht.
  • Eten en drinken is in de studio's voor langdurend gebruik niet toegestaan. Bij het niet naleven van deze regel dient u de sleutel in te leveren en de studio te verlaten.
  • Wanneer u de studio voor bijvoorbeeld een pauze verlaat is het achter laten van persoonlijke eigendommen voor eigen risico.

Studio's worden toegekend op volgorde van binnenkomst van de aanvragen. Vraag dus zo vroeg mogelijk aan! Voordat u een studio reserveert, raden wij u aan het lenersreglement goed door te lezen [pdf] en akkoord te gaan met de voorwaarden.

Laatst gewijzigd:05 oktober 2018 14:36
printView this page in: English