UniversiteitsbibliotheekOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Nieuwe aanwinst: Gica 10e lustrumboek

23 september 2016
Marjolein Nieboer, Folkert van der Kolk en Joske Boudewijn

Studentenkoor C.S.G. Gica bestond op 6 oktober 2015 precies 50 jaar. Ter gelegenheid van dit 10e lustrum werd in het afgelopen studiejaar een lustrumboek uitgegeven, waarin vele gerenommeeerde oud-leden herinneringen ophalen aan de kleurrijke geschiedenis van dit koor.

Voorzitter Folkert van der Kolk en Joske Boudewijn, voorzitter van de Almanakcommissie, overhandigden het jubileumboek aan directeur Marjolein Nieboer van de Universiteitsbibliotheek. Zo heeft de UB behalve het feestboek ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van Gica nu ook het boek bij het 10e lustrum in haar collectie.

Laatst gewijzigd:02 februari 2018 16:18
printOok beschikbaar in het: English