Skip to ContentSkip to Navigation
UniversiteitsbibliotheekOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Universiteitsbibliotheek

Universiteitsbibliotheek

Nieuwe aanwinst: Gica 10e lustrumboek

23 september 2016
Marjolein Nieboer, Folkert van der Kolk en Joske Boudewijn
Marjolein Nieboer, Folkert van der Kolk en Joske Boudewijn

Studentenkoor C.S.G. Gica bestond op 6 oktober 2015 precies 50 jaar. Ter gelegenheid van dit 10e lustrum werd in het afgelopen studiejaar een lustrumboek uitgegeven, waarin vele gerenommeeerde oud-leden herinneringen ophalen aan de kleurrijke geschiedenis van dit koor.

Voorzitter Folkert van der Kolk en Joske Boudewijn, voorzitter van de Almanakcommissie, overhandigden het jubileumboek aan directeur Marjolein Nieboer van de Universiteitsbibliotheek. Zo heeft de UB behalve het feestboek ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van Gica nu ook het boek bij het 10e lustrum in haar collectie.

Laatst gewijzigd:02 februari 2018 16:18
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 december 2017

  Broerstraat 5, Nummer 4, december 2017

  De hoofdpersonen in het decembernummer van ons alumnimagazine Broerstraat 5 leggen een positieve daadkracht aan de dag, die blijk geeft van veel optimisme voor de toekomst.

 • 15 november 2017

  RUG beste brede klassieke universiteit van Nederland

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Nederlandse Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding. In de lijst van Beste Universiteiten staat de universiteit van het Noorden in de categorie...

 • 26 oktober 2017

  Eerste transport Metamorfoze: UB-collecties gedigitaliseerd

  Donderdag 26 oktober arriveerde een vrachtwagen bij de Universiteitsbibliotheek Binnenstad om de eerste vracht boeken op te halen die in het kader van het Metamorfoze-project gedigitaliseerd gaan worden.

Volg ons opfacebook twitter