UniversiteitsbibliotheekOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Franse aandacht voor onze Bijzondere Collecties

09 januari 2019
Selwerds Lectionarium

De Société bibliographique de France, een Franse vereniging voor boekwetenschappers en boekhistorici, heeft conservator Alisa van de Haar geïnterviewd over de Groningse Bijzondere Collecties. In het (Franstalige) interview vertelt Van de Haar onder andere over de geschiedenis van de collectie en over de belangrijkste uitdagingen voor de toekomst. Ook bespreekt ze een aantal topstukken van de Bijzondere Collecties.

Laatst gewijzigd:09 januari 2019 14:09
printView this page in: English