Skip to ContentSkip to Navigation
UniversiteitsbibliotheekOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Universiteitsbibliotheek

Universiteitsbibliotheek

Alle recente proefschriften digitaal

Alle proefschriften van de laatste vijf jaar digitaal ontvangen!
28 augustus 2018

In september 2013 werd de huidige versie van het promotiereglement ingevoerd. Deze versie maakte het voor promovendi verplicht om naast de papieren versie ook de digitale versie van hun proefschrift in te leveren. We zijn nu vijf jaar verder en kunnen melden dat we alle 2297 proefschriften die sinds september 2013 bij de RUG zijn verschenen in digitale vorm hebben ontvangen! Een score van 100%!

Al deze proefschriften zijn in Pure opgenomen. De meeste proefschriften zijn volledig full-text in te zien, bij recente proefschriften is soms nog sprake van embargo’s op (delen van) de tekst.

Laatst gewijzigd:28 augustus 2018 12:34

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...