Skip to ContentSkip to Navigation
UniversiteitsbibliotheekOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Universiteitsbibliotheek

Universiteitsbibliotheek

Lean Library: de bibliotheek in uw browser!

Test onze nieuwe browser extensie: altijd en overal toegang tot onze online informatiebronnen.
23 augustus 2018
Lean Library
Lean Library

We testen een nieuwe browser extensie - Lean Library - die simpel en snel toegang biedt tot onze informatiebronnen en artikelen in open access vanaf uw laptop of PC (nog niet voor mobile devices).

Ook buiten de universiteit heeft u als medewerker of student toegang tot online informatiebronnen (databases en e-journals) die de RUG en het UMCG in licentie hebben.

Laatst gewijzigd:12 september 2018 15:48

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...