University of Groningen Library

Requesting books via the Library app is possible again

16 August 2018

Requesting or reserving books through the Library app is possible again at this moment. Checking your loans and possible fines still works correctly.

Last modified:17 April 2019 11.18 a.m.
printView this page in: Nederlands

More news

• 25 June 2019

Alle remmen los voor een groene universiteit

Dick Jager geeft niet snel op. Al sinds eind jaren ’90 werkt hij aan het verduurzamen van de RUG. Zijn tocht ging gepaard met strijd, de weg was vaak bezaaid met obstakels. Nu gaat het Jager voor de wind. In 2020 staat duurzaamheid met hoofdletters...

• 21 June 2019

Van Rijn’s multi-million euro reduction disastrous for UG

The Cabinet’s decision, based on the advice of the Van Rijn committee, will have disastrous consequences for the University of Groningen as a broad-based classical university.

• 20 June 2019

UG climbs to 114th place in the QS Ranking

The University of Groningen (UG) holds the 114th place in the QS World University Rankings. The QS Ranking is an influential ranking list of almost 1,000 universities worldwide. Last year the UG held the120th place.

Follow us onfacebook twitter instagram