UniversiteitsbibliotheekOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Universiteitsbibliotheek

Groningse popbands in de UB Binnenstad

De bibliotheek als locatie voor Grunnsonic
05 januari 2018

Van 17 t/m 20 januari is de hele stad Groningen ondergedompeld in het muziekgeweld van Eurosonic Noorderslag (ESNS). Bands van over de hele wereld spelen in ruim dertig zalen in de Groningse binnenstad. Noorderslag is die zaterdag in De Oosterpoort de graadmeter voor de huidige stand van de Nederlandse muziek.

Grunnsonic

In de marge van dit festival is er ook nog Grunnsonic: verspreid over de hele stad zijn er live optredens van Groningse talentvolle acts.
En de Universiteitsbibliotheek Binnenstad is dit jaar een van de locaties!

Op twee achtereenvolgende woensdagen zijn er korte previewshows:

Meer informatie:

• De optredens vinden plaats op de 1e verdieping in het trappenhuis van de UB Binnenstad, Broerstraat 4, Groningen.
  • Entree is gratis!
  • Grunnsonic
    Alle artiesten, locaties, timetable
  • Tentoonstelling: Cha Cha!
    Popmuziek in Groningen door de jaren heen
    Op de 3e verdieping in het trappenhuis van de UB Binnenstad is nog tot en met 4 maart een kleine tentoonstelling te zien over Groningse popmuziek, met veel boeken uit de UB-collectie maar ook platenhoezen, foto's en filmpjes!
Laatst gewijzigd:09 januari 2018 15:57
printOok beschikbaar in het: English