UniversiteitsbibliotheekOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Bibliotheek Gedrags- en Maatschappijwetenschappen ingehuisd

18 mei 2017
Marjolein Nieboer en Rita Landeweerd

Op maandag 15 mei overhandigde portefeuillehouder middelen Rita Landeweerd van de faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen het eerste te verhuizen boek uit de collectie GMW aan Marjolein Nieboer. Deze week volgt de rest van de collectie; de boeken zijn vanaf dat moment te vinden op de 3e verdieping van UB Binnenstad.

Dienstverlening blijft

De bibliotheekruimte bij GMW blijft tot het einde van dit jaar open als studieruimte. Tevens blijft de verplichte studieliteratuur voor studenten beschikbaar in de voormalige bibliotheek in het Heymansgebouw. Ook kunnen medewerkers van de Faculteit GMW hun literatuur opvragen via de catalogus en daags daarop afhalen in de voormalige bibliotheek. Daarnaast blijven de bibliotheekcollega's u ondersteunen op uw werkplek.

Laatst gewijzigd:02 februari 2018 16:18