UniversiteitsbibliotheekOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Universiteitsbibliotheek

Verhuizing Bibliotheek Gedrags- en Maatschappijwetenschappen

02 mei 2017
Van maandag 15 tot en met vrijdag 19 mei a.s. wordt de collectie van de Bibliotheek Gedrags- en Maatschappijwetenschappen verhuisd naar de Universiteitsbibliotheek Binnenstad.
De Bibliotheek GMW is in deze week gesloten. De onderwijsbalie is in die week wel gewoon open van 9 -12 en van 13 - 17 uur. Wel kan er sprake zijn van enige overlast in verband met de verhuiswerkzaamheden in de bibliotheek. Alvast onze excuses daarvoor.

Na de verhuizing vindt u de collectie in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad, op de 3e verdieping. Tot het einde van dit jaar blijft de bibliotheekruimte bij GMW open om te studeren. Met de uithuizing van de collectie zullen ook de medewerkers van de Bibliotheek GMW een nieuwe werkplek in de UB Binnenstad krijgen.

Dienstverlening

Toch is het niet zo dat daarmee de dienstverlening op de faculteit verdwijnt. Zo blijft de verplichte studieliteratuur voor studenten beschikbaar in de voormalige bibliotheek in het Heymansgebouw. Ook kunnen medewerkers van de Faculteit GMW hun literatuur opvragen via de catalogus en daags daarop afhalen in de voormalige bibliotheek. Daarnaast blijven de bibliotheekcollega's u ondersteunen op uw werkplek. U kunt daarvoor via de mail een afspraak met ze maken.

Laatst gewijzigd:02 februari 2018 16:18
printOok beschikbaar in het: English