Skip to ContentSkip to Navigation
UniversiteitsbibliotheekOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Universiteitsbibliotheek

UniversiteitsbibliotheekLiteratuur en data verwerkenRefWorks

Workshops en demonstraties

Workshops RefWorks
Workshops op aanvraag
Voor medewerkers en studenten worden op aanvraag workshops RefWorks gegeven. Een workshop bestaat in principe uit een demonstratie van een uur en daarna kunt u onder begeleiding verder oefenen. Aan een workshop zijn geen kosten verbonden.Als u daarvoor belangstelling heeft, kunt u dat laten weten aan uw faculteitsbibliotheek of doorgeven via Contact. Vermeld daarbij of het om uzelf gaat of om een groep, en om welke studierichting. Wij informeren u dan over de mogelijkheden.
Open workshops (nederlandstalig) binnen de Bibliotheek RUG

Zowel op de UB als bij verschillende vakbibliotheken worden regelmatig workshops RefWorks gegeven. Indien u op een onderstaande link klikt, kunt u zich registreren voor een workshop. U vindt daar ook de data van de workshops vermeld.

Workshops RefWorks op locatie bij Faculteiten:

Alle bovenstaande workshops zijn gratis. U dient zich wel tevoren aan te melden door het betreffende formulier in te vullen; voor meer informatie kunt u bij refworks@rug.nl terecht.

Tutorials

Wanneer u nog vragen heeft over het gebruik van RefWorks, kunt u terecht bij de online Youtube-tutorials van RefWorks zelf.

Laatst gewijzigd:09 januari 2019 10:50
printView this page in: English