UniversiteitsbibliotheekOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Universiteitsbibliotheek

UniversiteitsbibliotheekLocatiesUniversiteitsbibliotheek Zernike

Lenen bij andere bibliotheken

Wanneer een boek of artikel niet leverbaar is binnen de Universiteitsbibliotheek Groningen dan kunt u het aanvragen via het Interbibliothecair Leenverkeer (IBL).

Artikelen worden naar uw mailadres gestuurd. Boeken kunt u afhalen bij de UB-Zernike nadat u daarover bericht heeft ontvangen.

De kosten worden doorberekend aan uw faculteit

Aanvraag in het buitenland
Op het aanvraagformulier kunt u aangeven of het werk, wanneer het niet in Nederland leverbaar is, eventueel in het buitenland aangevraagd zou moeten worden

Verklaring copyright
Op het aanvraagformulier dient u de verklaring copyright aan te vinken. Hiermee verklaart u dat het door u aangevraagde alléén gebruikt zal worden voor privéstudie of voor onderzoek voor niet-commerciële doeleinden. Vanwege Europese wetgeving is een copyright verklaring nodig voor alle kopie-aanvragen in het buitenland.

IBL account
Medewerkers kunnen gebruik maken van onderstaand formulier. Studenten van FEB, FRW en FSE kunnen via de balie van de UB-Zernike een IBL-account openen. Hiermee kunnen ze in SmartCat zelf literatuur aanvragen uit alle aangesloten bibliotheken in Nederland.
Laatst gewijzigd:15 december 2017 12:12
printOok beschikbaar in het: English