UniversiteitsbibliotheekOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

UniversiteitsbibliotheekOver de UBBeleid en organisatie

Renovatie

Panoramaterras

In de afgelopen jaren is de UB Binnenstad grondig gerenoveerd. Het uit 1987 daterende gebouw biedt nu een grotere variatie aan studieplekken; van groepswerkplekken tot soloplekken, en van computerwerkplekken tot ‘no devices’-plekken. Alle plekken zijn voorzien van supersnel wifi, meerdere stopcontacten en comfortabel meubilair.

Zijn er bij de oplevering van het gerenoveerde gebouw (medio 2017) niet minder dan 2200 studieplekken, ook boekenkasten blijven volop aanwezig in het gebouw. Maar liefst 7500 strekkende meter boekenplanken huisvesten de open opstellingen van de verschillende vakcollecties. Koffiekamers op elke verdieping, state of the art printfaciliteiten en zelfs een panoramaterras op het dak maken het studiecomfort compleet.

Laatst gewijzigd:31 juli 2017 15:37
printOok beschikbaar in het: English