Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit der LetterenOrganisatieLetteren & SamenlevingMogelijkheden

Andere mogelijkheden

Er zijn meer mogelijkheden om samen te werken met de Faculteit der Letteren of gebruik te maken van de kennis die bij ons aanwezig is.

U kunt bijvoorbeeld:

  • Gastlessen geven of op een andere manier uw professionele kennis delen binnen ons onderwijs of onderzoek. Docenten en onderzoekers binnen onze faculteit werken graag samen met het werkveld. Wilt u ook uw steentje bijdragen aan de wetenschap of de professionele ontwikkeling van studenten? Neem contact op met de beleidsmedewerker kennisvalorisatie Saskia Visser.
  • Een stagiair of werknemer vinden: Op de website van Career services kunt uw vacatures aanmelden en meer informatie vinden.
  • Contact houden met de studie en meedenken over aansluiting van het onderwijsprogramma op de professionele praktijk. Dit gaat via de Raden van Advies en verschillende alumni- of studieverenigingen. In de Raden van Advies nemen twee alumni en twee werkgevers plaats samen met studenten en docenten. Daarnaast kunt u als alumnus ook deelnemen aan het mentorprogramma, waarbij u studenten helpt bij hun eerste stappen in de richting van de arbeidsmarkt. Ook kan iedere oud-student lid worden van de alumnivereniging. Vind hier uw eigen alumnivereniging.
  • Zelf informatie vinden over onderwerpen die u interesseren.

Voorbeelden van deze mogelijkheden en uitleg over hoe dit precies in zijn werk gaat, zullen later op deze website verschijnen. U kunt met specifieke vragen hierover uiteraard terecht bij contact opnemen met de beleidsmedewerker Kennisbenutting.

Laatst gewijzigd:17 augustus 2017 15:59
printView this page in: English