Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit der LetterenOrganisatieDiensten en voorzieningenICT & Onderwijs LetterenDienstverlening

Multimediazalen

<< vorige volgende >>

In het Harmoniecomplex zijn drie zalen ingericht voor multimediaal onderwijs of computerpractica. Het zijn zalen met een presentatie-pc en 24 studentcomputers, allen voorzien van twee werkplekvarianten: UWP (Universitaire WerkPlek) en Linux. De computers zijn uitgerust met headsets voor het opnemen en afspelen van geluid, en tevens met een webcam. De computers zijn opgesteld tegen de wanden van de zalen, terwijl in het middengedeelte tafels zijn geplaatst, voorzien van stopcontacten. Deze tafels kunnen gebruikt worden voor een meer klassikale vorm van onderwijs, ook kunnen studenten hier met een eigen laptop werken. Optioneel kunnen schermen tussen de verschillende computers omhoog worden getrokken, voor bijvoorbeeld inspreekopdrachten of digitale toetsen. Met behulp van NetSupportSchool kan de docent de studentcomputers individueel of klassikaal aansturen.

Elke zaal beschikt over een plafondcamera met microfoon. De camera is met een afstandsbediening te bedienen. Deze voorziening maakt het mogelijk om de zaal ook te gebruiken voor videoconferencing en afstandsonderwijs, bijvoorbeeld via Skype, Google Hangouts of Adobe Connect.

De sleutels voor deze zalen zijn verkrijgbaar bij de portiers of in de sleutelkast op de derde (!) verdieping tegenover de koffieautomaat naast de lift.

multimediazaal
multimediazaal

Voorzieningen:

Terug naar zalen

Laatst gewijzigd:03 juni 2016 11:57
printView this page in: English