Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit der LetterenOrganisatieDiensten en voorzieningenICT & Onderwijs LetterenDienstverlening

Lenen/reserveren

Verschillende voorzieningen voor onderwijs en onderzoek kunnen door gebruikers zelf worden gereserveerd en/of geleend.

PC's

Met MyPC kunt u een PC in de zelfstudieruimte in het Harmoniecomplex reserveren (1313-0240). Die PC is dan alleen voor u beschikbaar. Reserveren kan via https://mypc.service.rug.nl, inloggen met  s- of p-nummer. Lees meer over de mogelijkheden en download de handleiding.

Reserveer je computer via MyPC
Reserveer je computer via MyPC
Multimediazaal van buiten
Multimediazaal van buiten

Multimediazalen

De multimediazalen bevinden zich op de eerste verdieping in bouwdeel 1313 van het Harmoniecomplex. De MM-zalen bevinden zich in de gang aan de achterkant van de zelfstudieruimte Harmoniegebouw. DE MM-zalen zijn uitsluitend bedoeld voor instructie. Reservering vindt plaats via reguliere roostering of een incidentele boeking bij Zalenbeheer Letteren (zalenbeheer.let@rug.nl).

Apparatuur

Bij de balie van AV Services kunt u diverse soorten apparatuur reserveren en lenen. AV Services leent alleen ten behoeve van onderwijs en onderzoek en facultaire communicatie/PR apparatuur uit.

Uitleenapparatuur:  

  • Camcorders
  • Laptops
  • Beamers
  • Videocamera's t.b.v. speciaal projectonderwijs en onderzoek
  • Voicerecorders
  • Reporterrecorders
  • Transscribeersets (ergonomisch en handig voor het uitwerken van interviews)
  • Statieven (t.bv. microfoons en camera's)
  • Studiofaciliteiten

Het lenen van audiovisuele middelen is in principe kosteloos voor medewerkers en studenten van de Rechtenfaculteit  en de Letterenfaculteit, tenminste als voor het gebruiksdoel een aantoonbare reële relatie met onderwijs, onderzoek of communicatie en PR is te overleggen.

Gebruikte materialen en kosten van diensten van derden worden doorberekend aan afdeling of dienst. De meeste apparatuur is uitsluitend voor gebruik binnen het Harmoniecomplex, tenzij anders wordt beslist. Houd voor het reserveren van apparatuur rekening met een aanvraagtijd. Deze kan afhankelijk van de situatie variëren van een uur tot enkele werkdagen. De faciliteiten kunnen worden aangeboden zolang de voorraad strekt.

Contactinformatie AV-Services vindt u hier.
Laatst gewijzigd:03 juni 2016 11:39
printView this page in: English