Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit der LetterenOrganisatieDiensten en voorzieningenLET Career ServicesWorkshops en evenementen

Career Event 1 mei 2018 - Faculteit der Letteren

Wanneer:di 01-05-2018 13:00 - 17:00
Waar:Harmoniegebouw Groningen

Save the Date! Career Event 2018 - Sla een brug tussen je opleiding en je werk!

1 mei 2018 13:00-17:00 uur

Career Event Comité, Faculteit der Letteren RUG

Na het grote succes van 2017 zal de Faculteit der Letteren van de Rijksuniversiteit Groningen ook dit jaar weer het Career Event organiseren. Het Career Event zal op 1 mei 2018 plaatsvinden. Tijdens dit evenement zullen er geen hoorcolleges of werkcolleges plaatsvinden, opdat alle studenten de mogelijkheid hebben om deel te nemen.

Hoe is het om in de publieke sector te werken? Hoe begin ik mijn eigen bedrijf? Wat voor kwaliteiten heb je nodig om PhD-student te worden? Waar moet je aan denken tijdens een netwerkborrel? Wat moet je wel doen tijdens een sollicitatiegesprek? Wat moet je niet doen tijdens een sollicitatiegesprek? Dit zijn slechts enkele veelvoorkomende vragen die studenten hebben over hun loopbaan.

Het Career Event helpt studenten met hun toekomstige loopbaan. Actieve, directe gesprekken tussen studenten en werkgevers zullen centraal staan. Interactieve workshops, hoorcolleges en een markt met werkgevers maken het mogelijk om een duidelijk beeld te krijgen van het leven na hun studie. Er is ook ruimte voor studenten om vragen te stellen aan potentiële werkgevers.

Op de markt met werkgevers krijgen studenten alle gelegenheid om met bedrijven en professionals over carrièremogelijkheden te praten. Het is ook mogelijk om je cv te laten checken en gratis een professionele foto, bijvoorbeeld voor op LinkedIn, te laten maken!

Bekijk deze link om een beeld te krijgen van het succes van vorig jaar.

Wij kijken ernaar uit om jullie op 1 mei te zien!

Hartelijke groet,

Het Career Event comité

Career Event 2018

Carrière Evenement Faculteit der Letteren RUG
Carrière Evenement Faculteit der Letteren RUG
printOok beschikbaar in het: English