Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit der LetterenOrganisatieDiensten en voorzieningenLET Career ServicesWerkgevers en alumni

Samenwerken

Als werkgever, of alumnus van de Faculteit der Letteren kunt u op verschillende manieren verbonden blijven aan de universiteit, en zo huidige studenten helpen. U kunt college geven aan studenten, mentor worden of toetreden tot de Raad van Advies. Of u kunt een opdracht geven aan de studenten in de Career Minor...

Tijdens een college kunt u niet alleen over het thema van de dag vertellen, maar ook ingaan op uw loopbaan. Studenten zouden vragen kunnen stellen en er is ruimte voor een gesprek.

Als mentor kunt u uw werkervaring en kennis van de arbeidsmarkt inzetten om de student op weg te helpen. Als alumnus weet u als geen ander welke competenties bij uw baan horen. Daarnaast zouden studenten blij zijn met tips over vaardigheden die ze tijdens en naast hun studie zouden kunnen ontwikkelen.

Veel van onze opleidingen hebben een eigen Raad van Advies. Daarin hebben twee stafleden, twee studenten, twee alumni en twee werkgevers zitting. Per opleiding worden in de vergaderingen van de raad actuele analyses gemaakt van de aansluiting van het curriculum van de opleiding op de arbeidsmarkt. De Letterenfaculteit gebruikt de via de raadsvergaderingen verkregen adviezen uitdrukkelijk bij de ontwikkeling van haar onderwijs en onderzoek.

Wilt u college geven, mentor worden, heeft u belangstelling voor een Raad van Advies of heeft u vanuit uw organisatie een opdracht die u graag door onze studenten wilt laten uitwerken?

Volg ons via Facebook en op Twitter.

Facebook/FacultyofArtsRUG
Twitter @rug_letteren

Laatst gewijzigd:20 maart 2018 12:58
printView this page in: English