Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit der LetterenOrganisatieDiensten en voorzieningenBureau StudentzakenIntekenen

Intekenen voor colleges

Elke student is verplicht in te tekenen voor colleges. Zo wordt de voortgang van je studie inzichtelijk en beschikt de onderwijsorganisatie over juiste informatie voor het maken van roosters.

Let op
: Alle studenten, ook 1e jaars moeten zelf intekenen voor de vakken van semester 2. Denk eraan dat je niet alleen voor de vakken van je eigen opleiding intekent, maar ook voor die van de minor. Intekening voor werkcolleges gebeurt via Nestor of via het secretariaat van de eigen opleiding, zie Nestor voor meer informatie.

Intekenen: Stap voor stap

1. Haal de vakken die je wilt gaan volgen uit de nieuwste studiegids of uit de onderwijscatalogus (Ocasys). Maak een overzicht voor het komende jaar van ongeveer 60 ects-punten.

2. Kies in ProgRESS WWW via de knop [intekenen] eerst de faculteit, dan [college-intekening] en vervolgens de juiste keuzelijst met vakken. Je kunt per vak direct uit zo’n lijst intekenen. Rechts op het scherm staan de vakken waarvoor je bent aangemeld. Wil je meer informatie klik dan op de naam van het onderdeel.

3. Ga voor intekenen voor vakken van andere faculteiten naar [inteken RUG] en kies de juiste faculteit. Houd rekening met de intekenperiodes van die faculteiten. Deze kunnen afwijken van die van Letteren.

Nestor

Als je je hebt ingetekend in Progress, worden de vakken ook toegevoegd in Nestor. Nestor is de elektronische leeromgeving van de RUG. Je kunt dan via internet leerstof ophalen, opdrachten maken, discussiëren, gegevens uitwisselen en meer.

Laatst gewijzigd:31 oktober 2018 09:45
printView this page in: English