Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit der LetterenOrganisatieBestuur, afdelingen en medewerkersAfdelingenAfdeling Griekse en Latijnse taal en cultuurContact

Een dag student GLTC

De opleiding GLTC verzorgt regelmatig een programma Eén Dag Student.

Eén Dag Student is bedoeld voor scholieren die na een bezoek aan een andere voorlichtingsevenement nog niet helemaal zeker zijn van hun keuze. Tijdens Eén Dag Student GLTC maak je intensief kennis met de opleiding.   

Voor wie?

Je zit in 5 of 6 VWO en je bent al een gevorderde kiezer. Dat wil zeggen dat jij je al hebt georiënteerd op diverse opleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG). Bijvoorbeeld op de Open Dag. Ben je nog niet helemaal zeker van je keuze, dan kun je je aanmelden voor Eén Dag Student GLTC om te ervaren hoe het is om student GLTC te zijn.

Wanneer?

Eén Dag Student GLTC wordt twee keer per jaar gehouden, in het voorjaar (maart/april) en in het najaar (november/december).

De eerstvolgende Een dag Student is op donderdag 8 maart a.s.

Wat ga je doen?

Na de ontvangst is er een korte toelichting op het studieprogramma en een volg je een college met huidige eerstejaars studenten. Daarna is er een lunch met ouderejaars studenten, tussendoor heeft de studievereniging Boreas een leuke activiteit georganiseerd. Daarna volgt een college zoals die ook tijdens de studie gegeven wordt. Tenslotte is er een borrel met huidige studenten en stafleden GLTC.

De dag is in het Nederlands. The spoken language that day is Dutch.

Klik hier voor het programma.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via gltc@rug.nl.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je terecht bij de opleiding GLTC. Deze is bereikbaar op telefoonnummer: 050-3638986 of via de e-mail:

gltc@rug.nl

Laatst gewijzigd:16 januari 2018 15:15