Over onsFaculteit der LetterenOrganisatieBestuur, afdelingen en medewerkersAfdelingenAfdeling GeschiedenisWie wat waarAlumnivereniging Geschiedenis

Alumnidag 14 juni 2014

Een sfeerimpressie van de alumnidag op 14 juni 2014.

Voor meer foto's van de alumnidag kun je kijken op onze Facebookpagina.

Prinses Beatrix (Mineke Bosch) wordt geïnterviewd in het toneelstuk 'De reis naar het einde van de dag'
Alumni Bunna Ebels-Hoving en Pim Kooij vertellen over hun tijd als geschiedenisstudent en als medewerker op het Instituut
De geschiedenisalumni waren in grote getallen komen opdagen en na deze succesvolle activiteit werd er nog lang nagepraat

Op zaterdag 14 juni 2014 organiseert de Alumnivereniging Geschiedenis in kader van het 400-jarig bestaan van de Rijksuniversiteit Groningen een middag voor alle oud-studenten geschiedenis, de (oud-)medewerkers van de opleiding en huidige geschiedenisstudenten in het Groninger Forum (Hereplein 73). Deze middag valt samen met het Alumniweekend dat de RUG organiseert voor haar oud-studenten en vindt plaats aansluitend aan de lunch in de Broerstraat. Het programma van de middag ziet er als volgt uit:

13:30-14:00 Inloop en ontvangst

14:00-14:05 Opening door de voorzitter

14:05-15:10 Interviews met oud-medewerkers en oud-studenten door Stefan van der Poel

15:10-15:30 Pauze

15:30-16:30 Toneelstuk "Reis naar het einde van de dag"

16:30-17:30 Borrel

In de pauze en tijdens de borrel kunt u tevens een blik werpen op de foto-expositie die wij hebben samengesteld over ‘Studeren aan het Instituut Geschiedenis door de jaren heen’. Ook GHD Ubbo Emmius en Groniek zullen deze middag niet ontbreken! Ten slotte heeft u na afloop alle tijd om gezellig na te borrelen met uw oud-studiegenoten, voordat u met zijn allen naar de afsluitende Maskerade van het RUG400-Lustrum en het For Infinity Slotfeest in de binnenstad gaat! De entree voor deze middag bedraagt € 10,00 (voor studenten € 5,00) en u kunt gewoon bij de deur betalen. Zou u ons wel van te voren willen laten weten of u komt? Dan kunnen wij daar rekening mee houden met de hapjes en consumpties. U kunt een e-mail sturen naar alumni.geschiedenis@rug.nl of een briefkaart naar:

Alumnivereniging Geschiedenis