Over onsFaculteit der LetterenOrganisatieBestuur, afdelingen en medewerkersAfdelingenAfdeling Communicatie en Informatiewetenschappen

Eén dag student Communicatie- en Informatiewetenschappen

Wil je ervaren hoe het is om CIW-student te zijn? Schrijf je dan nu in voor Eén dag Student op maandag 18 april, 10.15-15.00 u.

Eén dag Student is een intensief voorlichtingsevenement waarbij je op interactieve wijze kennis maakt met de bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen. Tijdens het programma krijg je de kans om een werkcollege Gespreksanalyse en een hoorcollege Mediatheorie bij te wonen. Daarnaast ontmoet je studenten, docenten en studieadviseurs en is er een gezamenlijk lunchmoment.

Geïnteresseerd? Meld je dan vóór 18 april aan via seccnl@rug.nl (Let op: beperkt aantal plaatsen beschikbaar).

Laatst gewijzigd:24 juni 2016 11:21