Over onsFaculteit der LetterenOrganisatieActueelNieuws Faculteit der Letteren

Geschiedenisstudent Nick Wever genomineerd voor ‘Skriptieprijs’

07 april 2016

Geschiedenisstudent Nick Wever is door het Historisch Tijdschrift 'Skript' genomineerd voor zijn scriptie over het terrorisme van de Rote Armee Fraktion in de jaren ’70 in West-Duitsland. Deze schreef hij onder leiding van dr. Eelco Runia, Universiteit Docent Geschiedenis aan de Faculteit der Letteren. Tijdens de uitreiking op dinsdag 19 april wordt bekend gemaakt wie de zogeheten ‘Skriptieprijs’ gewonnen heeft.

Naast Nick Wever zijn er nog twee andere geschiedenisstudenten genomineerd: Aron Brouwer en Tim Houtemaker. De uitreiking vindt plaats van 17.00-19.00 in het Boekhandel Athenaeum, Spui (14-16) te Amsterdam.

Skript Historisch Tijdschrift is een onafhankelijk tijdschrift dat wil gelden als publicatiepodium voor talentvolle geschiedenisstudenten in heel Nederland. Skript wordt gemaakt door studenten en pasafgestudeerden en biedt studenten de mogelijkheid hun wetenschappelijk werk aan een breder publiek te presenteren.

Laatst gewijzigd:07 april 2016 16:46