Over onsFaculteit der LetterenOrganisatieActueelNieuws Faculteit der Letteren

Op de hoogte blijven van Letteren nieuws en evenementen?

19 januari 2016

Medewerkers en studenten aan de faculteit der Letteren verschijnen regelmatig in de media. Een nieuwe publicatie of de toekenning van een prijs of subsidie vormen vaak een mooie aanleiding om dit nieuws zowel intern- als extern in de faculteit (nog meer) onder de aandacht te brengen. De afdeling communicatie wordt daarom graag op de hoogte gesteld om dergelijk of ander nieuws via de website, Infonet of Sociale media verder te verspreiden. Ook voor het ontwerpen van posters, flyers of ander drukwerk ontworpen met officiële RUG-huisstijlelementen kunt u bij deze afdeling terecht.

Bent of kent u een collega die onlangs in het nieuws verschenen is? Wilt u meer publiciteit rondom de organisatie van een evenement of lezing of is er nieuws dat u bij studenten en medewerkers van de Faculteit der Letteren onder de aandacht brengen wilt? Neem dan contact op met de afdeling communicatie via: info.let@rug.nl

Via onderstaande kanalen brengen wij u graag op de hoogte van het laatste nieuws en evenementen georganiseerd voor en door de Faculteit der Letteren:

Laatst gewijzigd:03 april 2018 12:19