Over onsFaculteit der LetterenOrganisatieActueelNieuws Faculteit der Letteren

Liesbeth Korthals Altes wint Perkins Prize

23 november 2015
Ethos and Narrative Interpretation: The Negotiation of Values in Fiction

Liesbeth Korthals Altes (Hoogleraar Algemene Literatuurwetenschap) heeft de Perkins Prize gewonnen voor haar boek: Ethos and Narrative Interpretation: The Negotiation of Values in Fiction, in 2014 verschenen bij Nebraska University Press in de serie ‘Frontiers of Narrative’.

Deze jaarlijkse prijs wordt uitgeloofd door de International Society for the Study of Narrative voor “ the book making the most significant contribution to the study of narrative”. De prijs wordt uitgereikt tijdens de jaarlijkse internationale “Narrative Conference”, die ditmaal niet in de VS maar in Amsterdam plaatsvindt.

Een eervolle vermelding gaat naar Marco Caracciolo, voor The Experientiality van Narrative: a Enactivist Approach, De Gruyter, 2014 (Narratolgia Reihe). Marco Caracciolo  (Universiteit van Freiburg, Duitsland) was tot voor kort als post-doc verbonden aan de afdeling Kunsten, Cultuur en Media.

Laatst gewijzigd:23 november 2015 09:58