Over onsFaculteit der LetterenOrganisatieActueelNieuws Faculteit der Letteren

Studente Communicatie- en Informatiewetenschappen wint Anéla/VIOT Scriptieprijs 2014

12 maart 2015

Evelien Duizer, vorig jaar afgestudeerd bij Communicatie- en Informatiewetenschappen (CIW, persuasieve gezondheidscommunicatie), heeft vrijdag 6 maart de Anéla/VIOT Scriptieprijs 2014 gewonnen. Evelien schreef haar scriptie getiteld Een zoete verleiding. Hoe een fotoroman kan helpen de communicatie over diabetes effectiever te maken onder begeleiding van prof. Carel Jansen en Ruth Koops van 't Jagt. De jury prees met name Eveliens heldere schrijfstijl en de maatschappelijk relevantie van haar scriptieonderzoek. Momenteel is Evelien werkzaam op de communicatieafdeling van de Belastingdienst.

Over de Anéla/VIOT Scriptieprijs

De Nederlandse Vereniging voor Toegepaste Taalwetenschap (Anéla) en de Vereniging Interuniversitair Overleg Taalbeheersing (VIOT) kennen jaarlijks een prijs toe voor de beste scriptie op het gebied van taalverwerving, taalonderwijs of taalgebruik. De scriptieprijs wordt uitgereikt tijdens de Juniorendag.

Meer informatie: anela.nl/activiteiten/scriptieprijs

Bron: anela.nl