Over onsFaculteit der LetterenOrganisatieActueelNieuws Faculteit der Letteren

Medewerkers in de Media - Januari 2015

03 februari 2015

Onderzoekers van de Faculteit der Letteren verschijnen met enige regelmaat in op televisie, op de radio of in de (digitale) kranten. De hoogtepunten voor de maand januari worden hieronder weergegeven.

Bent of kent u een collega die binnenkort in het nieuws verschijnt of al verschenen is? Laat het weten aan de Afdeling Communicatie Letteren. Via diverse online kanalen brengen wij onze medewerkers graag (nog) meer onder de aandacht. U kunt ons mailen via info.let@rug.nl.

3 januari 2015

Trouw - Roel Jonkers over Foreign Accent Syndrome

7 januari 2015

EditieNL – Marijke Meijer-Drees over 'satire n.a.v. aanslag Parijs' (v.a. 2.26)