Over onsFaculteit der LetterenOrganisatieActueelNieuws Faculteit der Letteren

Karl-Heinz-Tekath-Förderpreis 2015 toegekend aan Nienke de Jong, Masterstudent History Today

15 januari 2015

Aan Nienke de Jong, Masterstudent History Today, is de Karl-Heinz-Tekath-Förderpreis zur Erforschung von Geschichte und Kultur der Niederrheinlande 2015 toegekend. Deze prijs ontvangt zij voor het schrijven van haar scriptie "Het Arnhemse klooster Bethanië (1429-1580) als productiecentrum van handschriften voor een Gelders-Nederrijnse markt". De officiële uitreiking vindt op 20 maart in de stad Geldern plaats.

Nienke nam haar diploma eind oktober cum laude in ontvangst en zal de eerste Nederlander zijn aan wie deze prijs, door de Historische Verein für Geldern und Umgegend, wordt uitgereikt. De scriptie kwam tot stand onder begeleiding van Remi van Schaïk, docent Middeleeuwse Geschiedenis.

Laatst gewijzigd:15 januari 2015 10:24