Over onsFaculteit der LetterenOrganisatieActueelNieuws Faculteit der Letteren

Veel media aandacht grootste Nederlandse poolexpeditie Arctisch Centrum naar Spitsbergen

17 augustus 2015

Onder leiding van poolonderzoeker Dr. Maarten Loonen vertrok op woensdag 19 augustus een groep van vijftig Nederlandse wetenschappers naar Spitsbergen voor de grootste Nederlandse poolexpeditie ooit. De expeditie is georganiseerd op initiatief van het Arctisch Centrum van de Rijksuniversiteit Groningen en is sinds de aankondiging ervan in mei al veelvuldig in het nieuws. De afgelopen dagen werd er wederom door diverse media aandacht besteed aan deze uitzonderlijke trip. Een overzicht vindt u hieronder.

19 augustus 2015
18 augustus 2015
17 augustus 2015
16 augustus 2015