Over onsFaculteit der LetterenOrganisatieActueel

Arts & Humanities RUG op plaats 81 in Times Higher Education Ranking

09 oktober 2014

Op de subdiscipline Arts & Humanities scoort de Rijksuniversiteit Groningen een top-100 notering in de Times Higher Education World University ranking. De RUG staat met Arts & Humanities op plaats 81.

De Rijksuniversiteit Groningen als geheel staat dit jaar op plaats 117.

Over Times Higher Education

Het Britse tijdschrift Times Higher Education publiceert vanaf 2005 een prestigieuze ranglijst van universiteiten over de wereld, waarin naast prestatie op het gebied van onderzoek, onderwijs en kennisbenutting ook de internationale faam van de instelling telt. In 2010 stapte het tijdschrift over op een verbeterde methode die gebaseerd is op cijfers Thomson Reuters, maar waarin reputatie een belangrijke factor bleef.

Bekijk hier de Arts & Humanities Ranking.

Laatst gewijzigd:15 oktober 2014 16:04