Skip to ContentSkip to Navigation
Faculty of ArtsOur facultyOrganisatieStudent organisations and associations

Studievereniging Siduri

Studievereniging Siduri is de studievereniging voor alle bachelor- en masterstudenten die het Midden-Oosten bestuderen. De studievereniging verzorgt in samenwerking met de opleiding een tutortraject en tentamentraining voor alle eerstejaars, waardoor de studievereniging eerstejaars studenten stimuleert om hun BSA te halen. Naast deze studiegerichte activiteiten organiseert Siduri ook een introductiekamp, maandelijkse borrels, lezingen, excursies en de jaarlijkse reis naar het Midden-Oosten voor haar leden. Leden kunnen ook hun studieboeken met korting kopen via Siduri. Doordat de opleiding Midden-Oostenstudies niet heel groot is, trekken de leden van Siduri veel met elkaar op en kent iedereen elkaar goed, wat zorgt voor een leuke sfeer bij alle activiteiten. In samenwerking met andere Letterenverenigingen worden ook activiteiten georganiseerd om zo van elkaar te leren, maar ook om andere verenigingen beter te leren kennen. Ook hier is het een mix van studiegerelateerde activiteiten en feesten.

Kortom, lid zijn van studievereniging Siduri zorgt niet alleen voor verbreding van de studie, maar ook voor verbreding op je studentenleven! Word dus snel lid! Lid worden kan op de website van Siduri: www.siduri.nl.

Mocht je nog vragen hebben, mail gerust naar bestuur@siduri.nl of check onze facebookpagina om een idee te krijgen van ons als vereniging.

Contactgegevens

Studievereniging Siduri
Postbus 716
9700 AS Groningen

Bestuur 2017-2018

Piotr Schulkes, voorzitter
Roos Veeken, secretaris
Vera van der Oest, commissaris intern
Rande Duhoky, penningmeester

Laatst gewijzigd:21 mei 2019 16:04