Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit der Letteren

Matching BA Studenten | Faculteit der Letteren

Als je in september wilt beginnen met een bacheloropleiding van de Faculteit der Letteren ben je niet verplicht om aan matching deel te nemen. Als aankomende student kun je wel gebruik maken van het recht op matching. De Faculteit der Letteren gaat er van uit dat jij, via een bezoek aan de Open dagen, deelname aan een Eén Dag student en/of aan een Webklas, jezelf goed hebt voorbereid op de opleiding van jouw keuze. Op basis van deze voorlichtingsactiviteiten bepaal jijzelf of je goed matcht met de opleiding.

Kun je niet bij een van deze activiteiten aanwezig zijn, maar wil je toch weten of je matcht met de opleiding van jouw keuze? Dan kun je in juni nog in gesprek met studenten van de opleiding.

Heb je vragen over matching? Kijk op www.rug.nl/matching voor de veelgestelde vragen of neem contact met ons op via matching@rug.nl.

Let op : De matchingsprocedure geldt niet voor de bacheloropleiding International Relations and International Organization. Deze opleiding kent een decentrale selectie.

College
College
College
Laatst gewijzigd:18 december 2018 14:08
printView this page in: English