Over onsFaculteit der LetterenOnderwijs Faculteit der LetterenMasterFacultaire Minoren

Minor Nederlandse Taal en Cultuur

Dit is een Nederlandstalige minor.

De Facultaire Minor Nederlandse Taal en Cultuur biedt een gevarieerde verkenning van de Neerlandistiek en is samengesteld uit vakken die in het eerste semester worden aangeboden.

Er zijn verschillende minorprogramma’s, die aansluiten op de voorkennis van studenten Communicatie- en Informatiewetenschappen, Taalwetenschap, English Language and Culture, Minorities & Multilingualism/Fries en Kunsten, Cultuur & Media. Voor deze studenten biedt de Minor ook toegang tot de Ma Neerlandistiek.

Bekijk hier het programma van de Facultaire Minor Nederlandse Taal en Cultuur

Met vragen over de inhoud van de aangeboden programma’s kun je terecht bij:

Sandra van Voorst (Programmacoördinator Nederlandse taal en Cultuur)

Email: s.van.voorst@rug.nl

Met deze Facultaire Minor van 30 ECTS is de Master Neerlandistiek toegankelijk voor studenten met een BA-diploma:

• Taalwetenschap
  • Communicatie- en Informatiewetenschappen
  • Kunsten, Cultuur & Media
  • Minorities & Multilingualism/Fries
  • English Language and Culture

Overweeg je om de Educatieve Master Nederlands te gaan doen, meld je dan bij de studieadviseurs voor overleg.

Kom je van een andere opleiding dan de hierboven genoemde opleidingen en wil je de Master Neerlandistiek gaan doen, meld je ook dan bij de studieadviseurs Albert Everaarts of Aletta Westra-Hofstee via email: studieadviseurnederlands@rug.nl.

Laatst gewijzigd:11 oktober 2018 11:35
printView this page in: English