Over onsFaculteit der Letteren

Open dag Rijksuniversiteit Groningen

Wanneer:vr 02-02-2018 10:00 - 17:00
Waar:Diverse locaties Rijksuniversiteit Groningen

Welke studie sluit het best aan bij jouw interesses en toekomstplannen? In welke stad zie je jezelf wel minstens vier jaar wonen? Welke masteropleidingen kun je gaan volgen na de bachelor van je keuze? En op wat voor soort banen bereidt de opleiding voor? De Open dag van de Rijksuniversiteit Groningen helpt je een eind op weg.

Tijdens de Open dag kun je maximaal vier studies bezoeken. Daarnaast zijn er presentaties over bijvoorbeeld huisvesting, het verschil tussen hbo en wo en het studentenleven, kun je een stadswandeling maken, een studiekeuzeworkshop volgen en informatie verzamelen op diverse informatiemarkten. De voorlichting vindt zoveel mogelijk plaats in de gebouwen van de studies zelf, verspreid over de hele stad.

Je kunt je vanaf 1 januari 2018 aanmelden voor de Open dag van 2 februari 2018. Kies de presentaties die je wilt bezoeken en stel online je eigen dagprogramma samen. Je krijgt je toegangsbewijzen dan automatisch toegestuurd. Bekijk de plattegrond in het aanmeldsysteem en plan je route goed. Zo voorkom je dat je veel heen en weer moet reizen.

Open Dag