Over onsFaculteit der Letteren

College NoorderZomerSchool: 'Hebben media je liefdesleven veranderd?' door drs. Ronald Hünneman

Wanneer:vr 28-08-2015 21:00 - 21:45
Waar:Noorderplantsoen

Performance lecture over de invloed van media (oud en nieuw) op ons liefdesleven. De tocht waarop Ronald Hünneman u begeleidt begint bij de zorgen van Socrates, zo'n 2500 jaar geleden, over de invloed van het schrijven op relaties. Daarna voert de reis langs de ganzenveer, de brief, de drukpers, de telefoon en de DVD. Uiteindelijk belanden we bij Tinder en Parship, om te ontdekken dat onze intiemste verlangens alles behalve natuurlijk zijn.

Deze lezing wordt ingeleid door Dorien Meijer. Zij studeerde communicatiekunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en werkte onder andere als communicatiemedewerker bij het Ministerie van Financiën en bij PostNL. Op dit moment is ze werkzaam als Lean Consultant bij de Rabobank.

NoorderZomerSchool

Dit college maakt onderdeel uit van de NoorderZomerSchool.

NoorderZomerSchool
printOok beschikbaar in het: English