Over onsFaculteit der Letteren

Facultaire verkiezingen Docent van het Jaar 2015

Wanneer:wo 18-11-2015 16:00 - 20:00
Waar:van Swinderenhuys, Oude Boteringestraat 19
Op woensdag 18 november a.s. vormt het Van Swinderen Huys te Groningen het decor voor de facultaire verkiezing Docent van het Jaar 2015. Op deze middag strijden vier docenten van de Faculteit der Letteren voor de jaarlijkse eretitel. De verkiezing zal bestaan uit 'mini-colleges' van de finalisten over een zelfgekozen onderwerp uit hun vakgebied. Na ieder mini-college zal de presentator en winnaar van de verkiezing Docent van het Jaar 2014, dr. Clemens Six, met de docenten in panelvorm in gesprek gaan. De vierkoppige jury, bestaande uit twee docenten en twee studenten, zal vervolgens een winnaar aanwijzen. Ook kennen alle aanwezigen een publieksprijs toe aan één van de finalisten. De winnaar van de juryverkiezing strijdt later in het studiejaar bovendien voor de titel RUG-docent van het Jaar.
De verkiezing en de aansluitende borrel zijn toegankelijk voor iedere student, docent of medewerker en de toegang is geheel gratis.

Wanneer: woensdag 18 november 2015 van 16.00 tot 20.00 uur, inclusief borrel
Waar: Van Swinderenhuys, Oude Boteringestraat 19, 9712 GC Groningen

Voor vragen kunt u terecht bij Network of Arts via networkofarts@rug.nl