Skip to ContentSkip to Navigation
TalencentrumOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Talencentrum

Express yourself <> understand the world
TalencentrumToetsingTalencentrumtoets Engels

Talencentrumtoets Engels - Aanmeldingsprocedure

Lees eerst de informatie over de toets op onze website goed door:

  1. Als u vragen heeft, kunt u een e-mail sturen naar de Testing Unit van het Talencentrum: testingunit@rug.nl.
  2. Bekijk de toetsdata, vul dan het aanmeldingsformulier voor de Talencentrumtoets Engels in.
    Normaal gesproken wordt u binnen een maand een afspraak aangeboden voor de toets, maar in drukke perioden is er vaak een wachtlijst. Daarom is het verstandig om u vroeg aan te melden. Indien u de toets al eerder heeft gedaan moet u 3 maanden wachten voordat u de toets nogmaals kunt afleggen.
  3. Betaling: U kunt contant of met PIN komen betalen in kamer 0129 (Harmoniegebouw, eerste verdieping, gebouwdeel 1315).
  4. Op de toetsdag dient u minimaal 5 minuten voor aanvang aanwezig te zijn en uw paspoort/identiteitsbewijs mee te brengen. U kunt zich melden in de zaal waar de toets wordt afgenomen. U ontvangt via e-mail informatie over deze zaal.
  5. Een afspraak voor een toets kan tot 2 werkdagen vóór de toetsdag kosteloos worden geannuleerd (via e-mail aan testingunit@rug.nl, niet telefonisch), daarna geldt een betalingsverplichting. Als u – na opgave – de afspraak korter dan 2 werkdagen vóór de toetsdag annuleert, bent u verplicht de toetskosten te betalen. U ontvangt hiervoor een factuur. Ook als u – na opgave – niet op de afgesproken toets verschijnt, bent u verplicht om de factuur die we u toesturen, te betalen.
Laatst gewijzigd:15 september 2017 21:20
printView this page in: English