Skip to ContentSkip to Navigation
TalencentrumOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Talencentrum

Express yourself <> understand the world
TalencentrumTaalcursussen

Fries

Duur: op maat
Studiebelasting: op maat
Bedoeld voor:

De cursus is toegankelijk voor beginners, maar ook voor cursisten die al een (kleine) basis hebben. Het streefniveau van de cursus is daarmee flexibel, afhankelijk van het beginniveau.


In de taalcursussen Fries van het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) ligt de nadruk in eerste instantie op het spreken en verstaan van de Friese taal. Grammatica is in deze cursussen geen doel op zich, maar wordt gebruikt ter ondersteuning van de taalverwerving. Het verwerven van een basiswoordenschat neemt een belangrijke plaats in tijdens de taalcursussen.

Instructietaal

Voertaal = doeltaal: de taal die de deelnemers willen leren is zoveel mogelijk de taal die tijdens de lessen wordt gebruikt: Fries. Wanneer nodig is de instructietaal Nederlands of Engels, afhankelijk van de groepssamenstelling. De cursus staat open voor Nederlandstaligen en anderstaligen.

Intakegesprek

Een maatwerktraining ontwikkelen we in overleg met u. Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek brengen we uw vraag zorgvuldig in kaart. Zo kunnen wij de cursus precies afstemmen op uw behoefte en leerdoelen.

Offerte

Na het intakegesprek doen we u een helder voorstel in de vorm van een offerte.

Contact

Vraag meer informatie aan of plan meteen een gratis en vrijblijvend intakegesprek. De training wordt definitief gepland zodra u akkoord bent met de offerte.

Plan een intakegesprek / Vraag informatie aan.

Studielast

Bij de beschrijving van een cursus staat onder ‘Studiebelasting’ de inzet die van de cursist wordt verwacht in een cursus. Een studiebelasting van 28 uur staat gelijk aan 1 ECTS.

Bewijs van deelname

Bij voldoende aanwezigheid (75%) en voldoende resultaat ontvangt u aan het einde van de cursus een certificaat.

Laatst gewijzigd:14 december 2018 14:34
printView this page in: English