Skip to ContentSkip to Navigation

Language Centre

Express yourself <> understand the world
Language CentreLanguage coursesEnglishOral and writing skills

Aanbod van cursussen Engelse schrijfvaardigheid

Het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) biedt u verschillende taalcursussen gericht op Engelse schrijfvaardigheid. Een overzicht van ons aanbod vindt u in het schema hieronder. Via het menu vindt u meer informatie over het rooster, de inhoud en de cursusprijzen.

Uw niveau: verplicht spreekuur

Omdat wij het belangrijk vinden dat u zich inschrijft voor een cursus op het juiste niveau, vragen wij u om het spreekuur Engels te bezoeken voordat u zich inschrijft. Tijdens het spreekuur wordt uw taalvaardigheidsniveau vastgesteld en krijgt u een advieskaart. Uw advieskaart kunt u vervolgens afgeven bij inschrijving of als scan e-mailen naar talencentrum@rug.nl.

Wanneer wel naar het spreekuur?

  • Wanneer u nog niet eerder een cursus Engels bij het Talencentrum heeft gevolgd.

Wanneer niet naar het spreekuur?

  • Wanneer u al een cursus Engels gevolgd heeft bij het Talencentrum, dan kunt u zich inschrijven op basis van de advieskaart die u van de docent ontvangen heeft aan het eind van de cursus.

Studielast

Bij de beschrijving van een cursus staat onder ‘Studiebelasting’ de inzet die van de cursist wordt verwacht in een cursus. Een studiebelasting van 28 uur staat gelijk aan 1 ECTS.

Bewijs van deelname

Bij voldoende aanwezigheid (75%) en voldoende resultaat ontvangt u aan het einde van de cursus een certificaat.

Laatst gewijzigd:21 december 2018 10:30
printView this page in: English