TalencentrumOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Talencentrum

Express yourself <> understand the world
TalencentrumTaalcursussenNederlandsNederlands voor RUG-studenten en -personeel

Nederlands voor partners van internationale RUG-medewerkers

Inhoudsopgave

Rooster

Cursus Periode Dag Tijd Inschrijven

Nederlands CEFR-niveau 0>A2
regulier, 50 uur

14 februari - uiterlijk 1 juni 2017

dinsdag en donderdag 11.00-13.00 geannuleerd
*Meld u aan voor de Talencentrumnieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons cursusaanbod en onze diensten.

Inhoud van de cursus

Vanaf de eerste les is Nederlands de instructietaal in onze beginnerscursussen. De taalcursussen zijn gericht op communicatie en dat betekent dat u in de lessen actief oefent met het Nederlands dat u leert. Thema’s die aan de orde komen zijn onder andere: uzelf voorstellen, iets bestellen in een café of restaurant, afspraken maken, voorstellen doen, iets kopen op de markt, de weg vragen en de huisarts of fietsenmaker bezoeken. Lees meer over de organisatie van onze cursussen.

Hogere niveaus

Wanneer u voor een cursus op een hoger niveau wilt inschrijven en nog niet eerder een cursus Nederlands bij het Talencentrum heeft gevolgd, dan kunt u een afspraak maken met het Hoofd van de sectie Nederlands, mevrouw Berna de Boer: b.l.a.de.boer@rug.nl.

Intensiteit van de cursus

13 weken (regulier). Voor zelfstudie (huiswerk en dergelijke) heeft u ongeveer evenveel tijd nodig als het aantal lesuren.

Lesmateriaal

(niet inbegrepen bij de cursusprijs)

• Nederlands in gang
    B. de Boer, M. van der Kamp, B. Lijmbach
    ISBN: 978-90-469-0540-1
    Prijs: € 40,-
  • Let op: bezit van boeken tijdens cursussen Nederlands is verplicht. Het kopiëren van boeken is wettelijk verboden. Cursisten worden niet toegelaten tot het volgende niveau als zij niet beschikken over het boek. Als cursisten na 3 lessen nog geen boek hebben of alleen een kopie, worden ze uit de cursus verwijderd. In dat geval geldt de annuleringsregeling van het Talencentrum. Cursuskosten worden volledig in rekening gebracht en kunnen niet gerestitueerd worden. Een inschrijving kan niet kosteloos worden doorgeschoven worden naar een volgende cursus.
  • Bij dit boek ontvangt u een individuele code voor een website met aanvullende oefeningen, luisterteksten, filmpjes en liedjes. Deze code is gekoppeld aan uw e-mailadres en de website heeft u nodig om goed te kunnen deelnemen aan de cursus. U kunt de code los kopen via de uitgever Coutinho.
Laatst gewijzigd:10 januari 2018 12:56
printOok beschikbaar in het: English