TalencentrumOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Talencentrum

Express yourself <> understand the world
TalencentrumTaalcursussenNederlandsAlgemene groepscursussen

A2 > B1 zomercursus: Nederlands voor internationale studenten + sociaal programma (50 uur)

In samenwerking met The Student Hotel
Duur:4 weken.
Studiebelasting:50 uur les en 50-60 uur zelfstudie.
Bedoeld voor:Internationale studenten van de Rijksuniversiteit Groningen en Hanzehogeschool en overige geïnteresseerden. Je kunt Nederlands verstaan en je kunt je redden in dagelijkse situaties (Nederlands CEFR niveau A2).

Wil je in de zomer verder gaan met Nederlands leren, samen met andere internationale studenten? Het Talencentrum en The Student Hotel organiseren van 31 juli tot 25 augustus 2017 een cursus Nederlands (A2>B1 niveau) met daarbij een sociaal programma.

Programma

• 4 ochtenden per week Nederlandse les (maandag t/m donderdag, in totaal 50 lesuren)
    • + 2 dagdelen over Intercultural Competences
    • + 2 dagdelen verzorgd door Career Services
High Standard Travel

• Sociaal programma (in samenwerking met High Standard Travel)

• Welcome drinks & dinner
    • Movie night
    • Treasure hunt
    • Urban bike ride
    • Crazy 66
    • Dutch tasting & quiz night
    • Goodbye drinks & dinner

Tip: van 17 tot 27 augustus vindt ook het internationale theaterfestival Noorderzon plaats!

Jouw niveau > spreekuur

Let op: wanneer je voor een cursus op dit niveau wilt inschrijven en nog niet eerder een cursus bij het Talencentrum hebt gevolgd, dan dien je eerst een adviesgesprek te hebben. Je kunt je alleen inschrijven met een passend advies door:

• het spreekuur Nederlands te bezoeken
  • een Skype-afspraak te maken. Stuur daarvoor een e-mail met jouw Skypenaam of Nederlandse telefoonnummer naar talencentrum@rug.nl.

Minimaal 10 en maximaal 16 cursisten.

Lesrooster

Periode Dagen Tijd Deadline inschrijven Inschrijven
31 juli t/m 25 augustus 2017 maandag t/m donderdag 09.00-12.15 10 juli 2017 gesloten

Tarieven

Inclusief lesmateriaal en sociaal programma, maar exclusief kamer in The Student Hotel (zie hieronder).

Groep Cursustarief
Voltijd bachelor en master studenten van de RUG*
  • Studenten + PhD-studenten zonder 30%-belastingregeling
  • PhD-studenten met 30%-belastingregeling
Voltijd bachelor en master studenten van de RUG*
  • € 470 (eigen bijdrage)
  • € 740 (eigen bijdrage)
Studententarief
  • Erasmusstudenten van de RUG
  • Studenten Hanzehogeschool
Overigen € 1100

*Let op: voor voltijd bachelor- en masterstudenten en PhD's van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) worden de cursuskosten (maar niet de kosten voor het sociaal programma!) deels of volledig vergoed door de Universiteit. Voor deze groep geldt een andere inschrijfprocedure. Het hierboven genoemde bedrag is jouw eigen bijdrage. Ben je geen voltijdstudent bij de RUG? Dan geldt het normale studententarief. Meer informatie over de voorwaarden en de inschrijving voor beginnerscursussen Nederlands voor studenten en personeel

Lesmateriaal

(bij de cursusprijs inbegrepen)

• Nederlands in actie
    B. de Boer, B. Lijmbach en M. van der Kamp (Uitgeverij Coutinho, 2012, 3e druk)
    ISBN: 9789046902981
The Student Hotel

Kamer boeken in The Student Hotel Groningen

Let op: je dient zelf de kamer te boeken!

The Student Hotel [PDF] is the place to live, study, work and make friends for life – all under one roof. Study spaces & lounge, game area, bar / restaurant, private gym, laundrette, personal bike, events all year long and a truly unique community: this is all part of the #TSHLife! You just need to bring your suitcase, everything else is taken care of. Your room will be fully furnished and includes:

• Private en-suite bathrooms
  • A large comfy bed, a closet and of course a desk
  • A flat screen TV, with international channels
  • Free WIFI in the room
  • A fully equipped shared kitchen
  • Maintenance, 24/7 reception & security

So, wanna join?

To join The Student Hotel Groningen, you can book directly online using the unique group code created for you (RUGNL) which is valid from 31-7-2017 through 25-08-2017. If you have any questions, send an e-mail to info@thestudenthotel.com or call +3120 760 7575. More information and pictures can be found on the Student Hotel website

Tarief voor een kamer per nacht

€ 27,98 (inclusief BTW, exclusief City Tax)

Laatst gewijzigd:15 september 2017 21:20