Skip to ContentSkip to Navigation
TalencentrumOnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Talencentrum

Express yourself <> understand the world
TalencentrumTaalcursussenNederlandsAlgemene groepscursussen

B1/B2 > B2 (50 uur)

Cursussen Nederlands niveau 3B (B1/B2 > B2)
Duur:13 weken (regulier); 3 weken (intensief).
Studiebelasting:50 lesuren en 50 uren zelfstudie.
Bedoeld voor:Deelnemers die goed in het Nederlands kunnen communiceren, maar nog wel fouten maken (Nederlands CEFR-niveau B1/B2).

Uw niveau > spreekuur

Let op: wanneer u zich voor een cursus op dit niveau wilt inschrijven en u nog niet eerder een cursus bij het Talencentrum heeft gevolgd, dan dient u eerst het spreekuur te bezoeken voor een adviesgesprek. U kunt zich alleen inschrijven met een passend advies.

Rooster

Let op: wij maken gebruik van een nieuw inschrijfsysteem. Maak daarom eerst een nieuw account aan. Daarna kunt u zich inschrijven voor de gewenste cursus.

Intensiteit Periode Dag Tijd Inschrijven
regulier 2 april - 11 juli 2019 dinsdag en donderdag 15.00-17.00 online inschrijven
Meld u aan voor de Talencentrumnieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ons cursusaanbod en onze diensten.

Tarieven

Student Korting Vol
€ 379 € 632,50 € 705

Betalen met DUO-lening

LET OP: inburgeringsplichtige cursisten kunnen hun DUO-lening inzetten voor de betaling van taalcursussen Nederlands ,omdat het Talencentrum het keurmerk Blik op Werk heeft. Cursisten zijn nog inburgeringsplichtig zolang zij nog geen Inburgeringsdiploma of Staatsexamendiploma hebben gehaald.

Heeft men al Inburgering A2 gedaan, of Staatsexamens Programma I (B1) of II (B2), dan is men niet meer inburgeringsplichtig en kan men de DUO-lening niet meer inzetten voor de cursus. Wilt u uw DUO-lening inzetten voor deze cursus? Wacht dan met het afleggen van een examen tot na de cursus.

Lesmateriaal

Dit boek is niet bij de cursusprijs inbegrepen, maar u kunt het wel bij het Talencentrum kopen.

  • Nederlands op niveau (Uitgeverij Coutinho; tweede druk, 2015)
    Berna de Boer en Ronald Ohlsen
    ISBN: 978-90-469-0441-1
    Prijs: € 42,50 (niet bij de cursusprijs inbegrepen)

Let op: bezit van boeken tijdens cursussen Nederlands is verplicht. Het kopiëren van boeken is wettelijk verboden. Cursisten worden niet toegelaten tot het volgende niveau als zij het boek niet bezitten. Als cursisten na 3 lessen nog geen boek hebben of alleen een kopie, worden ze uit de cursus verwijderd. In dat geval geldt de annuleringsregeling van het Talencentrum. Cursuskosten worden volledig in rekening gebracht en kunnen niet gerestitueerd worden. Een inschrijving kan niet kosteloos worden doorgeschoven worden naar een volgende cursus.

Laatst gewijzigd:11 maart 2019 11:07
printView this page in: English