Skip to ContentSkip to Navigation
KVI - Center for Advanced Radiation TechnologyOnderzoek en onderwijs

Onderwijs

KVI-CART speelt een centrale rol op alle niveaus van het wetenschappelijk onderwijs en draagt in belangrijke mate bij aan het natuurkunde onderwijs van de Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen van de Rijksuniversiteit Groningen. Wij leiden ook jonge wetenschappers op binnen onze onderzoekslijnen. Gedurende deze opleiding verwerven ze een breed scala aan vaardigheden, die ze zeer geschikt maken voor uiteenlopende posities in de academische wereld en de industrie. De onderzoeksmaster- en promotieopleiding worden verzorgd binnen de programma's van de Graduate School of Science and Engineering.

Onze stafleden zijn enthousiaste docenten in de bachelor en master natuurkunde onderwijsprogramma's van de Rijksuniversiteit Groningen. Er zijn vele mogelijkheden voor natuurkundestudenten om hun bachelor en master afstudeeronderzoek of stage te doen in de onderzoeksgroepen. Dit kunnen theoretische, experimentele of technische projecten zijn.

Opleidingen (bachelor en master)

De Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen van de Rijksuniversiteit Groningen biedt de volgende Natuurkunde-opleidingen aan:

  • BSc Natuurkunde (Nederlandstalig, 2de en 3de jaar deels Engelstalig),
  • BSc Technische Natuurkunde (Nederlandstalig, 2de en 3de jaar deels Engelstalig),
  • MSc Physics (Engelstalig),
  • MSc Applied Physics (Engelstalig).

> Meer informatie over de Bachelor- en Masteroplediningen van de Faculty Science and Egineering

Laatst gewijzigd:30 mei 2018 13:39
printView this page in: English