Skip to ContentSkip to Navigation
KVI - Center for Advanced Radiation TechnologyNieuwsNieuwsarchief

Ikechi Ozoemelam in ENLIGHT HIGHLIGHTS

20 december 2017
KVI-CART promovendus Ikechi Ozoemelam wordt belicht in het nieuwste nummer van ENLIGHT HIGHLIGHTS naar aanleiding van het winnen van een posterprijs op de ENLIGHT Annual Meeting in juni dit jaar. Ikechi werkt binnen de groep Medische Fysica aan de ontwikkeling van positronemissietomografie voor de verificatie van radiotherapie met hoogenergetische protonen en heliumionen.
ENLIGHT, het European Network for Light Ion Hadron Therapy, is een multidisciplinair platform voor een gecoördineerde aanpak van onderzoek rond deeltjestherapie in Europa (enlight.web.cern.ch).
Ikechi Ozoemelam
Ikechi Ozoemelam
Laatst gewijzigd:05 februari 2018 14:34
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...