KVI - Center for Advanced Radiation TechnologyNieuwsNieuwsarchief

Julia Even invited speaker at the Nobel Symposium

16 juni 2016
Julia

Julia Even, Rosalind-Franklin Fellow at KVI-CART, was one of the invited speakers at the 160th Nobel Symposium on the topic “Chemistry and Physics of Heavy and Superheavy Elements”. The symposium was held at Bäckaskog Castle in Scania, Sweden, from May 29th to June 3rd, 2016. The concept of a Nobel Symposium implies a rather small meeting with leading scientists in their field. Participation is by invitation only.

Julia presented how chemistry can aid nuclear physics studies to discover interesting phenomena in the region of the super-heavy elements.

Laatst gewijzigd:30 augustus 2017 12:53