Expertisecentrum iGOROnderdeel van Rijksuniversiteit Groningen

Expertisecentrum iGOR

Faculteit Economie en Bedrijfskunde
Institute for Governance and Organizational Responsibility (iGOR)
Header image Blogs

Blogs

6de EMCGN-congres

Datum:17 september 2018
6de EMCGN-congres

In juli jl. organiseerde iGOR samen met het Emerging Markets Corporate Governance Research Network (EMCGN) de 6de editie van het EMCGN-congres bij De Nederlandsche Bank te Amsterdam. Met Prof. dr. Simeon Djankov (Worldbank/London School of Economics) als gastspreker, een groot aantal interessante presentaties uit de gehele wereld en boeiende bijdrages vanuit de praktijk, was de conferentie een groot succes. Het congres werd mede mogelijk gemaakt door De Nederlandsche Bank in Amsterdam, International Finance Corporation in Washington, Nationale Nederlanden Investment Partners in Den Haag en de Europese Investeringsbank in Luxemburg. Hartelijk bedankt voor jullie inzet en bijdrage aan het EMCGN-congres.

Meer weten over het EMCGN-congres >>
Download het rapport >>