Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit Gedrags- en MaatschappijwetenschappenPsychologieOnderzoekOnderzoek

Onderzoek naar een groene golf voor fietsers.

.
.
.
.

Introductie

We zijn op zoek naar deelnemers voor een studie over een groene golf voor fietsers. Fiets jij regelmatig in Groningen, ben je geïnteresseerd en voldoe je aan onderstaande voorwaarden? Meld je dan aan via de knop onderaan de pagina!

Hoe werkt het?

Je fietst tijdens het onderzoek op je eigen fiets een aantal keer een ca. 1 km lange route over de Paterswoldseweg. Je wordt uitgerust met een eye tracker (vergelijkbaar met een google glass bril), twee camera's en een GPS. Wij zullen je tussendoor en na afloop een aantal vragen stellen over je mening over de verkeerslichten.

Als je je aanmeldt als deelnemer, krijg je uiteraard meer gedetailleerde informatie via de e-mail. Als je nu al vragen hebt kun je contact met ons opnemen via: groenegolfonderzoek@gmail.com

Wanneer?

Wij vragen je om twee keer deel te nemen, omdat we twee verschillende soorten verkeerslichten vergelijken. Een enkele sessie duurt net iets minder dan een uur.

Je kan je inschrijven op tijden tussen 8:00-20:00. De periode voor de eerste sessie is van 15-18 mei .

Let op! De tweede periode is in tegenstelling tot wat op het kaartje staat in de eerste week van september. De tijd daarvoor wordt in overleg met jou gepland. Het is wel belangrijk dat je ook de tweede periode kan.

Vergoeding

Je ontvangt € 20 voor elk van de twee gelegenheden. Omdat het belangrijk is voor ons om de gegevens van dezelfde mensen voor de verschillende types verkeerslicht te vergelijken, krijg je een bonus van € 20 als je deelneemt aan beide sessies. In totaal is de vergoeding dus €60.

Over jou

Je moet aan de volgende eisen voldoen om in aanmerking te komen voor deelname aan het onderzoek:
• Je moet ten minste 6 maanden in Groningen wonen.
• Je fietst minimaal 3 x per week.
• Je hebt een fiets die je kunt gebruiken tijdens de studie (geen e-bike)
• Je bent in staat en bereid om deel te nemen aan beide sessies.
• Het is een voordeel als je Engels met sommige van de onderzoekers kan spreken, maar als je liever Nederlands spreekt is dat geen probleem.
• Je hebt geen bril met meer dan -4 of +4 dioptrie tijdens het fietsen nodig, of een bril met correctie voor astigmatisme (Contactlenzen zijn geen probleem).

Als er meer aanmeldingen dan plekken zijn, geldt wie het eerst komt, die het eerst maalt. We nemen uiteraard zo snel mogelijk contact met u op nadat u zich heeft aangemeld.

.
Laatst gewijzigd:08 mei 2017 16:01
printView this page in: English